Qué
image
  • Alquiler
  • Compra
  • Todos los servicios
  • Vacacional
  • Venta
Dónde
image
image

Finques Rambles Verificado

Vendre, comprar o llogar el teu habitatge no és un viatge en solitari, acompanyar-te és el nostre compromís amb tu.

Finques Rambles fou Fundada el 1975 a la rambla Nova, som una empresa immobiliària de referència a Igualada.

Les nostres activitats principals són l’assessorament en la compra, venda i lloguer d´immobles, i l’administració de finques i actius immobiliaris.

A finques Rambles, El nostre objectiu és acompanyar els clients durant tot el procés de compra, venda o lloguer del seu immoble. Actuem en l’àmbit d’Igualada i la comarca de l’Anoia.

Des de fa uns anys el mercat immobiliari ha canviat, i ara té poc a veure amb el que era abans.

Conscients d´això, hem fet un pas endavant decidit per adaptar-nos a aquest nou marc: hem ampliat les nostres oficines, i els nostres recursos humans amb persones capaces i en formació permanent.

També invertim esforços i recursos a mantenir-nos actualitzats tecnològicament i a millorar les nostres habilitats comercials.
Avui duu l’empresa la segona generació familiar, amb Jordi Marcè i Marta Calzada, tots dos agents de la propietat immobiliària amb més de vint anys d’experiència.

Ambdos estàn al capdavant d’un equip de professionals compromesos i motivats, que acompanyem els clients amb un tracte proper i personalitzat i els ajudem a satisfer les seves necessitats.

Benvinguts a Finques Rambles


Finques Rambles fue fundada en el año 1975 en la Rambla Nova, somos una empresa inmobiliaria dde referencia en Igualada.

Nuestras actividades principales son el asesoramiento en la compra , venta, y alquiler de inmuebles además de la administración de fincas.

Nuestro objetivo es el de acompañara al cliente durante todo el proceso de compra , venta o alquiler de su inmueble y trabajamos en la zona de Igualada y la comarca del Anoia en Catalunya.

Desde hace unos años el mercado inmobiliario ha cambiado, y ahora tiene poco que ver con lo que era antes.

Conscientes de ello, hemos dado un paso adelante decidido para adaptarnos a este nuevo marco: hemos ampliado nuestras oficinas, y nuestros recursos humanos con personas capaces y en formación permanente.

También invertimos esfuerzos y recursos a mantenernos actualizados tecnológicamente y mejorar nuestras habilidades comerciales.

Hoy lleva la empresa la segunda generación familiar, con Jordi Marcé y Marta Calzada, ambos agentes de la propiedad inmobiliaria con más de veinte años de experiencia.

Ambos están al frente de un equipo de profesionales comprometidos y motivados, que acompañamos a los clientes con un trato cercano y personalizado y los ayudamos a satisfacer sus necesidades.

Bienvenidos a Finques Rambles

image